[media=17035,17038,17041,17042,17046,17048,17051,17053,17057,17060,17062] 

Обсценна проповідь Садового 30 грудня 2008 року обвіялась ізанутим душком квазіпазітіву. Садік приніс себе в жертву будівельникам Азовінтексу і пообіцяв відколядуватись в дружньому колі будівельників.

На мітинг до Садового, який виявився революційним продовження передвиборчої кампанії Садіка ще з часів "Самопомічі", прийшли усі еліти населення. Банкіри, бізнесмени, ректори, політики, єпископи, бухгалтери, журналісти та інтелігенція.

Прийшли усі, хто підтримає австрійський приклад на який орієнтується Садік і які, можливо хочуть підставити плече під важерне покликання львівського мера на ниві благоустрою громадян міста. Принаймні, Садовий так сподівається. Сад вважає, що ці люди готові брати відповідальність за усе, що робиться в місті. В їх присутності – він побачив тільки йому видимий месидж такої ствердної присутності.

Самопожертва в період економічної кризи, це напевне дуже помічне в середовищі побожних галичан. Садік стоїть близько до мікрофона і тому аж занадто чути, як він шамкає в міжпромовних паузах. Тут потрібно попрацювати його спічрайтерам.

Садік відмазався від звинувачень в продажі Євро-2012 Харкову чи Одесі вищенаписаною колядою з братами азовськими. В позі Оранти почав чесати пургенисту водичку про рай у Львові та зазначив про блаженність тих, хто хелпає йому в такій важливій місії.

Поплакався про відтік мізків з країни, навівши блаженний приклад УКУ, де 700 осіб виїхало закордон на стажування і усі повернулись, окрім одного (ну тут він би бля не триндів з такими високими показниками). Похвалився новим обладнанням. Прикольними дорогами. І теплою водичкою. Байки діда Панаса лились через край і це в присутності митрополитів та архієпископів.

Щоб показати себе абсолютно гармонійною людиною, Садовий пожалівся й мінусами своєї життєдіяльності. 2008 рік виявився найскладнішим в його лайфі. Йому довелося зустрітись на своєму тернистому шляху з власними страхами, ратушними міжусобицями (які й запороли його святу ідею з облігаціями на 200 лімонів гривень) та байдужістю.

На фініші він смиренно зазначив, що йому потрібні поради та критика та звалив на легенький шампусік.

Ще трохи і країні почнеться повний кіберпанк.

ІА "Вголос": НОВИНИ