Олігарх Ігор Коломойський вважає, що в Україні якщо і з’явиться якийсь новий кандидат у президенти, то це може бути хтось із журналістів, наприклад, ведуча Наталія Мосейчук. На його думку, два євреї поспіль не можуть очолювати українську владу. Потрібна перерва.

Про це пише УП.

Коломойського на запитання, чи він вірить, що з'явиться якийсь новий кандидат у президенти: «Не вірю. Не бачу поки що. Я думаю, може, серед вас журналістів... Мосейчук (ведуча ток-шоу »Право на владу« на 1+1 – УП) може піти».

При цьому Коломойський зазначив, що ніколи з нею про це не говорив, а відповідаючи на запитання, просто прикинув, хто «має стовідсоткову впізнаваність».

Він також заявив, що не знає, чи підтримував би її, якби балотувалась, але додав, що «це хороший був би батл» з точки зору боротьби кандидатів.

Серед інших відомих осіб Коломойський назвав ведучого Савіка Шустера та Дмитра Гордона, але відразу ж заявив, що «Шустер точно не піде». А, говорячи про Гордона, зазначив, що «два євреї поспіль... потрібна пауза».

Ната́лія Мосейчу́к  — українська журналістка, ведуча програми ТСН та ток-шоу «Право на владу» на телеканалі 1+1, кураторка соціального проєкту «Право на освіту», кураторка Школи супергероїв, кураторка премії для вчителів Global Teacher Prize Ukraine.

Читайте також:

ІА "Вголос": НОВИНИ