[media=137157,137158,137159] 

Про це розповіли сьогодні, 13 червня, під час прес-конференції у міськраді Львова, передає кореспондент «Вголосу».  

Як розповіла радник Посольства Соціалістичної Республіки В'єтнам в Україні Кіеу Ха Ліен, 21 червня на площі Ринок упродовж 10-20 год відбудуться концерти, виступи в'єтнамських спільнот, народних колективів із традиційними музичними інструментами, показ в'єтнамських костюмів, виставка-продаж товарів народного вжитку, предметів рукоділля тощо.

«Особливим буде виступ групи артистів з В'єтнаму, яка познайомить з традиційною сучасною музикою країни», – уточнила вона.

Президент Товариства укрансько-в'єтнамської дружби Петро Адамик при цьому зазначив: «У нас є плани зробити восени тиждень в'єтнамського кіно та провести бізнес-форум у кінці серпня». Також додав: «Маю за велику честь допомогти львів'янам відкрити В'єтнам, який я дуже люблю. Особисто був там більше 20 разів».

Також, як розповіли на прес-сконференції, у межах відзначення Дня В'єтнаму у Львові на площі Ринок встановлять фотовиставку «Народ В'єтнаму» та 3-метрову фотозону у вигляді традиційного в’єтнамського капелюха. І презентуватимуть туристичний потенціал України та В'єтнаму.

Секретар Львівської міської ради Анатолій Забарило при цьому заначив:  «Місто надзвичайно зацікавлене у двосторонній співпраці між Львовом та В'єтнамом у всіх сферах. Для того, щоб ця співпраця була ефективна, у Львові створили робочу групу з питань співпраці міста з містами соціалістичної республіки В'єтнам».    

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ