Про це повідомила прес-служба глави держави.

Представляючи нового командира Нацгвардії особовому складу, викладачам і курсантам Національної академії Національної гвардії України в Харкові, Порошенко зазначив, що Юрій Аллеров був одним із тих, хто працював над її створенням. Він підкреслив, що знає нового очільника гвардійців як справжнього воїна, який гідно проявив себе в найважчі періоди проведення АТО.

«Востаннє в нас відбувалися непрості розмови і на Сарматі, і в Артемівську після виходу з Дебальцевого. Я бачив упертість і патріотизм цього генерала, який стоїть горою за своїх солдатів, але разом із тим зробить усе, щоб виконати наказ командувача і захистити Україну», – сказав Президент.

«Я пишаюся такими генералами, як Юрій Аллеров, і впевнений, що цей вибір підтримають усі нацгвардійці», – також додав глава держави, підписуючи указ про призначення.

Юрій Аллеров подякував Президенту за увагу до Національної гвардії України та від усього особового складу привітав Петра Порошенка з прийдешнім Новим роком і Різдвом. Він також запевнив Президента у своїй відданій службі Батьківщині. «Намагатимуся зробити все можливе, щоб Національна гвардія не підвела вас, свій народ», – сказав новопризначений командувач. 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ