У неділю, 9 червня, під час з'їзду ВО «Свобода» націоналісти представили першу десятку кандидатів, які йдуть на вибори до Ради за списком політсили.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Олександр Аронець.

Перша десятка об' єднаних сил націоналістів, які підуть по списку «Свободи», виглядає так:

1. Олег Тягнибок, Голова ВО «Свобода». 2. Андрій Білецький, Голова ПП «Національний корпус». 3. Дмитро Ярош, Лідер ГО «ДІЯ». 4. Андрій Тарасенко, Голова ПП «Правий сектор». 5. Руслан Кошулинський, віце-спікер ВРУ VII скликання. 6. Богдан Бенюк, народний артист України. 7. Родіон Кудряшов, керівник штабу ПП «Національний корпус». 8. Олександр Сич, голова Івано-Франківської обласної ради. 9. Пилип Іллєнко, голова Держкіно України. 10.Юрій Сиротюк, голова фракції ВО «Свобода» в Київраді.

“Тільки націоналісти можуть стати щитом, який зупинить реванш промосковської нечисті. Ми маємо повернути українцям почуття гідності й гордості. Ми маємо забрати те, що належить нам по праву. У нас особлива місія: не посоромити слави героїв, захистити майбутнє дітей. Потужна фракція націоналістів повинна бути в парламенті. Вона не дасть знищити Українську державу і покаже якісну роботу на користь української нації, на забезпечення достойного життя для кожного українця. Зміни ми можемо запропонувати не просто на словах, а вже реальними напрацьованими законопроектами”, – заявив під час з’їзду “Свободи” Олег Тягнибок, пише пресслужба «Свободи.»

На вибори націоналісти йдуть із програмою «Україна – понад усе!».

Як писав «Вголос», Влада хоче підписати акт капітуляції й здати Україну в полон Кремлю, – Олег Тягнибок.

ІА "Вголос": НОВИНИ