[media=141389,141390,141391,141392,141393] 

Про це під час антиолігархічного маршу повідомив народний депутат Олег Осуховський.

«Ми передали наші вимоги Парубію. Україна не для олігархів. 12% українців уже виїхали закордон, ще 40% хочуть поїхати і не повернутись. Корупцію творять олігархи. Скільки корупціонерів було посаджено: чи сидить Гонтарєва і діамантові покурори? Але саджають патріотів. Гройсман каже продавати державні підприємства, бо там корупція, але чому вони не винищать цих корупціонерів?» - сказав Осуховський.

Нагадаємо, раніше народні депутати-націоналісти передали вимоги Маршу сили нації Прем`єр - міністрові України Володимиру Гройсману.

Після того націоналісти вирушили до Адміністрації Президента. По дорозі в АП поклали квіти до пам'ятного знака Небесній Сотні.

Як уже писав «Вголос», сьогодні щонайменше 20 тисяч націоналістів вийшли на Марш «За українське майбутнє без олігархів» з вимогою прийняття в Україні вкрай важливого Антиолігархічного пакету перетворень.

Лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок під час прес-конференції розповів про те, що сьогодні націоналісти вимагають два напрямки цих антиолігархічних законів: економічний і політичний.

«Економічний - це закони про деофшоризацію, про скасування приватних монополій, про впровадження податку на розкіш, про впровадження прогресивної шкали оподаткування, про припинення приватизації стратегічних підприємств і унеможливлення приватизації землі с/г призначення. Ми пропонуємо цілу низку законопроектів, які мають повернути у державну власність енергогенеруючі і енергорозподільні компанії, які сьогодні належать олігархам, завдяки яким у нас і ростуть ціни на комунальні послуги.

І політичний блок: закон про імпічмент Президента, закон про скасування депутатської, суддівської, президентської недоторканності, закон про прозору і просту процедуру відкликання депутатів, чиновників і суддів, закон про нове виборче право», - пояснив Олег Тягнибок.


 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ