Завдяки принциповій позиції депутатів від ВО «Свобода» проект рішення не набрав достатньої кількості голосів, повідомляє Львівська обласна організація політсили.

Як зазначив у своєму виступі голова фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній раді Олег Панькевич, який брав участь в засіданні райради, хтось дуже зацікавлений в приватизації майнового комплексу та інвестиційно привабливої земельної ділянки. 

«Бродівська районна рада знову намагається таємно від громади й депутатів «проштовхнути» важливі господарські питання. Хочу нагадати, що йдеться про привабливу земельну ділянку площею 1,6 га на трасі Київ-Чоп. Чомусь проект рішення не було вчасно оприлюднено на офіційному сайті, і депутати дізналися про нього вже під час сесії. Очевидно, влада має що приховувати, тому й порушує законодавство і регламент», – зазначив Олег Панькевич.

У підсумку більшість депутатів не підтримали проект рішення, який стосувався підприємства «Бродиавтошляхсервіс».

Нагадаємо, що в 2016 році Бродівська районна рада добровільно відмовилася від своєї частки в комунальному підприємстві «Бродиавтошляхсервіс», а районне товариство «Просвіта» позбавили частки шляхом підробки документів. Міська рада Бродів з травня 2016 р. стала одноособовим власником цього підприємства і вклала в нього понад 400 тис. грн з бюджету. Далі поспішно ліквідували КП, чим наблизили приватизацію майнового комплексу та інвестиційно привабливої земельної ділянки.

Раніше Бродівська районна рада відмовилася від своєї частки в підприємстві «Бродівський замок» (ринок).  

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ