Про це 25 квітня 2017 року заявив депутат обласної ради від ВО «Свобода» Олексій Балицький.

«Керівництво облради з порушенням Бюджетного кодексу та Регламенту ради внесло до порядку денного питання про уточнення показників обласного бюджету, яке передбачає розподіл 670 млн гривень з бюджету. Пояснювальну записку до цього проекту рішення не було завчасно оприлюднено, депутати отримали матеріали перед самим розглядом. Звичайно, ми не могли голосувати за кота в мішку», - наголосив депутат.

Зокрема, він обурений виділенням 9 млн гривень на преміювання чиновників облдержадміністрації, яке передбачено під час уточнення показників бюджету.

«Ми гостро критикуємо підтримку органів виконавчої влади, яка має відбуватися з державного, а не з обласного бюджету. Обурюють маніпуляції з проектами рішень з боку керівництва ради.  Звичайно, свободівці не могли цього підтримати», - наголосив Олексій Балицький.

Водночас депутат зазначає, що фракція підтримала виділення 15 млн гривень з екологічного фонду містам Львівщини для подолання проблем забруднення довкілля, пов’язаних з утилізацією сміття, зокрема зі Львова.

 

«Вголос»  

ІА "Вголос": НОВИНИ