Про це інформують у прес-службі Всеукраїнського об'єднання «Свобода».

«Працівники правоохоронних органів грубо порушували вимоги кримінально-процесуального законодавства. Після цього добровольців було заарештовано, деяких із них – без права внесення застави. Те ж саме стосується іноземних добровольців: спершу вони воювали на боці України, а тепер влада «віддячує» їм арештами та незаконними депортаціями.

У той час, коли пособники московських окупантів спокійно ходять українськими містами, очолюють корупційні схеми й навіть засідають у нашому парламенті та місцевих радах – правоохоронці влаштували справжнє полювання на добровольців. Вочевидь, саме їх, а не московських агресорів та промосковську «п'яту колону» в Україні нинішня влада вважає своїми ворогами», – йдеться у повідомленні

Всеукраїнське об'єднання «Свобода» констатує, що тут є беззаперечні факти політичних переслідувань.

«Практика зведення політичних рахунків із використанням силових структур є улюбленим прийомом боротьби нинішньої влади з опонентами. Свободівці знають це на власному досвіді, адже постійно перебувають під репресивними тиском. Так само розправлявся з опозицією і режим Януковича.

Всеукраїнське об'єднання «Свобода» вимагає припинити політичні репресії та притягнути до відповідальності тих, хто порушує закон із метою зведення політичних рахунків. Силові структури повинні бути поза політикою та зобов'язані суворо дотримуватися у своїй діяльності вимог Конституції та законів України», – наголошують у ВО «Свобода».

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ