Про це інформує прес-служба обласної «Свободи».

Із відповідним депутатським зверненням 16 серпня 2017 року голова фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній раді Олег Панькевич звернувся до голови обласної ради Олександра Ганущина. Зокрема, свободівець наполягає на внесенні до порядку денного чергового пленарного засідання сесії ради ініціативи фракції ВО «Свобода» – проекту заяви Львівської облради щодо антисоціальної політики уряду.

«Недолуга провальна політика влади буквально витісняє українців із власної країни. Їх душать постійним зростанням тарифів, перетворюють на жебраків невпинним підвищенням цін, не дають можливості розвивати свій бізнес через податки і корупцію, «виганяють» з країни через відсутність достойної оплачуваної роботи.

Скорочення кількості українців і вимирання цілих сіл грає на руку особам, які хотіли б за безцінь скупити українську землю.

Так звана пенсійна реформа може залишити без пенсій більш як половину українців. З 2018 року пенсію почнуть призначати лише тим, хто має більше 25 років страхового стажу. За цим криється приховане підняття пенсійного віку.

На цьому тлі ми чуємо цинічну зневажливу заяву міністра соціальної політики України Андрія Реви, що українці витрачають половину заробітку на їжу, бо, мовляв, багато їдять. Ще й згадує про голодомори та війни. Ця заява з вуст представника уряду, який довів українців до зубожіння, свідчить про те, які далекі міністри від реального життя. Звичайно, що такі люди при владі не здатні, та й не зацікавлені підвищувати рівень життя в Україні, дбати про українців.

Ми засуджуємо антисоціальну політику уряду, спрямовану на зниження рівня життя українців, доведення їх до зубожіння.

Вимагаємо припинити підвищення тарифів, запровадження абонплати за газ, впровадження так званої пенсійної реформи, які знищують народ; а також вимагаємо відставки міністра соціальної політики України Андрія Реви, який безпосередньо відповідає за соціальний напрямок в діяльності уряду», – йдеться у заяві.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ