У Національній спілці журналістів України заявили про обстріл вікна офісу столичної організації НСЖУ з вогнепальної зброї.

Про це  повідомив прес-центр організації.

«Подія трапилася вночі проти 1 лютого. Пошкоджене вікно-вітрину в Київській регіональній організації Національної спілки журналістів України виявили вже наприкінці робочого дня й одразу звернулися до правоохоронців», — йдеться в повідомленні.

Як повідомила відповідальний секретар столичної організації НСЖУ Алла Малієнко, у поліції зазначили, що «дивуватися немає чого», оскільки офіс розташований у центрі столиці.

«У поліції заявили, що дивуватися немає чого: приміщення в самісінькому центрі Києва, на вулиці Хрещатик, де стрілянина — не дивина. У місті останнім часом з’ясування стосунків із використанням вогнепальної зброї (а за попередніми висновками, мова йде саме про бойову, а не травматичну зброю) трапляється досить часто», — сказала вона.

У спілці також повідомили, що обставини події з'ясовують правоохоронці, зокрема, взялися досліджувати записи з камер спостереження. В НСЖУ сказали, що збитків завдано на 15-20 тисяч гривень.

Як писав "Вголос", масштабна пожежа у Києві: рятувальники повідомили про ліквідацію займання.

ІА "Вголос": НОВИНИ