Перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий доручив керівництву Патрульної поліції посилити безпеку на автошляхах у розпал сезону відпусток, передає прес-служба МВС.

«Активний курортний сезон – це період підвищеної небезпеки на завантажених транспортом українських дорогах. Ми не можемо допускати таких численних людських жертв, які стали наслідком жахливих ДТП сьогодні зранку на Миколаївщині та Житомирщині», – наголосив Яровий.

Про хід розслідування причин цих ДТП звітуватимуть начальники Головних управлінь Нацполіції Житомирської та Миколаївської областей.

«Вимагаю від керівництва патрульної поліції термінових, дієвих та ефективних кроків з підвищення безпеки на автошляхах у розпал сезону відпусток. Наголошую на особистій відповідальності керівників», – додав перший заступник глави МВС.

Нагадаємо, у п'ятницю, 20 липня, водій та четверо пасажирів рейсового автобусу загинули на місці, ще 12 пасажирів з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості доставлені до медичного закладу через ДТП на Миколаївщині.

Інша ДТП 20 липня сталась в Житомирській області, де маршрутка протаранила фуру, у результаті чого 10 людей загинули, ще 10 отримали травми.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ