[media=143671,143672,143673] 

Щойно, під час фіналу нацвідбору на «Євробачення-2018» під час виступу TAYANNA розгорівся справжній скандал. Після номеру виконавиці з її авторською композицією «Леля», яку, зауважимо, вона вирішила на власний страх і ризик лишити українською, один з членів журі змусив артистку доводити, що вона співала наживо, - пише ТСН.

Так, Андрій Данилко звернувся до TAYANNA з наступними словами: «Мені 58 людей зателефонувало після півфіналу і сказали, що TAYANNA співала під фонограму. Чому пішли такі чутки», - запитав Данилко.

Артистка запевнила, що її чистий спів є нічим іншим, як результатом багаточасових репетицій та чималого досвіду у 15 років.

«Мені приємно, що ходять такі чутки, але ми всі у рівних умовах і всі співаємо під музику»,  - відповіла виконавиця.

Данилко не заспокоївся і попросив режисерів нацвідбору увімкнути мінусовку, під яку TAYANNA співала.

Суддя переконався, що у музиці немає фонограми. А співачка не розгубилася і під цей мінус проспівала зі своїм бек-вокалом так само, як і під час номера.

Один з глядачів у залі не впорався з емоціями і почав вигукувати Данилку «ганьба» за те, що він влаштував перевірку TAYANNA. На реакцію фана артистки, Данилко теж не стримався і доволі різко відповів: «Іди в п*зду».

Охорона вивела чоловіка, а Данилко покликав до себе співачку поцілував її та сказав: «Друзі цей момент закрив усім рота. Вона співала наживо. Все».

До слова, під час фіналу нацвідбору TAYANNA вийшла на сцену у брючному костюмі. Нагадаємо, що у півфіналі артистка виступала у коротенькій сукенці.

«Я прислухалась до членів журі коментарів шанувальників. Минулого разу була TAYANNA на сцені, а сьогодні Леля», - пояснила зміни у номері виконавиця. 

Як писав «Вголос», в Україні у суботу, 24 лютого, розпочався фінал Національного відбору на Євробачення-2018. За право виступити на міжнародному пісенному конкурсі у Лісабоні змагатимуться VILNA, The Erised, LAUD, KADNAY, TAYANNA та MELOVIN. У складі професійного журі цьогорічного Нацвідбору – Джамала, Андрій Данилко та Євген Філатов.

ІА "Вголос": НОВИНИ