Про це повідомляє 24 канал

Науковці переконані, що 70% мозку припадає на внутрішньоутробний період.

Після проведення необхідних оглядів та аналізів акушер-гінеколог призначить вагітній фолієву кислоту до 13 тижня.

Фолієва кислота і йод допомагають правильно розвинути мозок та здатні збільшити IQ дитини. Ця кислота міститься у печінці, шпинаті, квасолі, горіхах і ячній крупі. Морська капуста та морські риби збагачені великою кількістю йоду.

Для формування мозку потрібно вживати продукти, які містять цинк, – печінка, кедрові горіхи, яловичина, горох, квасоля і баранина.

Вагітній необхідні жирні кислоти омега-3. Ці речовини є у лляному насінні, печінці тріски, оливковій олії, волоських горіхах, скумбрії і оселедцеві. Омега-3 кислоти покращують розвиток мозку та зору в утробі.

До того ж, усі вітамінні комплекси повинен приписувати лікар.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ