Про це розповіла голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе під час брифінгу сьогодні, повідомляє кореспондент «Вголосу».

Хатія Деканоїдзе зазначила, що переатестовуватимуть не лише працівників груп швидкого реагування, а й усіх колишніх міліціонерів.

За словами керівника Нацполіції, зараз закінчується переатестація поліцейських у Хмельницькій області, майже розпочали тестування на Волині, після якої на черзі буде Львівська область.

«Сподіваюся, що всі, хто зараз працює у групах швидкого реагування, точно пройдуть переатестацію. А це залежить від того, як ці люди працюватимуть на місцях, яке матимуть ставлення до громадськості. Неприємно, якщо ми будемо декларувати одне, а робити інше», – сказала Хатія Деканоїдзе.

Вона додала, що у Львові, як в усій Україні, у комісії з переатестації обов’язково братимуть участь громадські активісти. Назвати точну дату початку тестування Хатія Деканоїдзе не змогла, однак сказала, що це буде приблизно наприкінці березня.

Як писав «Вголос», у Львові презентували нові форми й методи роботи територіальних підрозділів Головного управління Національної поліції у Львівській області.

ІА "Вголос": НОВИНИ