Найбільший внесок в економічний розвиток Львівської області у 2006 році зробили ЛАЗ, Львівська залізниця та кондитерська фабрика «Світоч».

Такі результати експертного опитування, яке проводили ІА «PRESSTIME.COM.UA» та Інтернет-сайт «ВГОЛОС».

Серед інших підприємств, які вплинули на економіку області, експерти також назвали: Львівську пивоварню, Інтермаркет, Кредобанк, НПК «Галичина» Банк «Львів», Лікеро-горілчаний завод, ринок «Шувар».

ІА «PRESSTIME.COM.UA» та сайт «ВГОЛОС» вже третє проводять опитування експертів за підсумками року.

Для узагальнення подій і оцінки діяльності політиків було опитано 29 експертів, серед яких є редактори львівських ЗМІ, журналісти, політологи та громадські діячі. Експертам було поставлено 15 питань, які охоплюють важливі сторони суспільно-політичного життя області. По кожному з питань експерти могли дати не більше трьох варіантів відповідей, вказавши їх рейтинг. Перший варіант відповіді отримує 3 бали, другий - 2 бали і третій - один бал. Далі бали складалися і виводилася узагальнена думка експертів з того чи іншого питання.

Дане експертне опитування не претендує на роль наукового соціологічного дослідження, але відображає думки достатньо поінформованих людей, щоб давати подібні оцінки.

PRESSTIME.COM.UA

ІА "Вголос": НОВИНИ