Про це розповіла мама потерпілої дівчинки, передають «Факти».

«Майже два роки підлітки разом проводили час, гуляли компанією. Більш того, одна з учасниць нинішнього інциденту претендувала на роль найкращої подруги потерпілої. Вона часто бувала у нас в будинку, приймали її як найкращу подругу, а виходить... Вона - одна з цих озвірілих малоліток. Не тільки не заступилася за доньку, а ще й знімала весь «процес» побиття і знущань», - зазначила мати постраждалої.

За її словами, кривдники дівчинки тепер дзвонять їй, намагаються «знайти спільну мову».

«Вона у стані серйозного шоку, з ними просто не бажає спілкуватися, і це цілком зрозуміло. Для нормальних людей, але не для таких... Характерно, що їхні батьки виявилися нічим не кращими. Вважають, що «все можна тихо-мирно вирішити, залагодити», що й пропонують, телефонуючи. Однак у мене інша точка зору, я офіційно звернулася до поліції, написала заяву. Повинно бути проведено об'єктивне розслідування, винних будуть судити і вони відповідатимуть за законом», - додала жінка.

Також у мережі з'явилися персональні дані підлітків: двом - по 13 років, одній - 14, ще одній - 18, а хлопцеві - 15. Характерно, що обурені одесити відкрито закликають помститися підліткам. Це дуже насторожило правоохоронців, вони закликали не влаштовувати самосуд над неповнолітніми.

 

Нагадаємо, в Одесі група неповнолітніх дівчат жорстоко побила ровесницю.

ІА "Вголос": НОВИНИ