Про це інформує прес-служба НАЗК.

«В рамках перевірки уповноваженою особою Національного агентства було отримано докази входження Олега Ляшка у період з 1 січня 2006 р. по 27 жовтня 2016 р. до виконавчого органу ЗАТ «Редакція газети «Політика», – зазначають в агентстві.

НАЗК підкреслює, що відповідний факт підтверджено копією реєстраційної справи ЗАТ «Редакція газети «Політика», отриманою від Голосіївської РДА Києва.

«Так, в реєстраційній справі наявний статут ЗАТ «Редакція газети «Політика», відповідно до якого депутатові належить 33,3% акцій зазначеного товариства», – наголошують у повідомленні.

Також антикорупціонери мають документи (доручення та довіреність), підписані Ляшком як головою правління ЗАТ «Редакція газети «Політика». До того ж, підпис Ляшка стоїть під змінами до статуту товариства, які були внесені у 1998 році.

«Будь-яких відомостей щодо зміни керівника виконавчого органу в реєстраційній справі не міститься», – додали у НАЗК.

Агентство зазначає, що дані про Олега Ляшка як керівника виконавчого органу ЗАТ «Редакція газети «Політика» також підтверджено листами державної податкової інспекції у Голосіївському районі Києва. Відповідний факт підтверджено ще й витягами з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Нагадаємо, сьогодні, 21 липня, суд закрив справу проти лідера Радикальної партії Олега Ляшка щодо сумісництва, яку порушила НАЗК. Депутат заявив, що справа проти нього була сфальсифікована.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ