Про це йдеться у заяві агентства, повідомляє сайт www.golos.ua

«Інформація про нібито розповсюдження Національним агентством замовних матеріалів є спланованою дискредитаційною кампанією та використовується в інтересах певних зацікавлених осіб. 

Інформація щодо діяльності керівництва і органу поширюється виключно на офіційних ресурсах Національного агентства», - сказано у повідомленні.

У НАЗК закликали ЗМІ з повагою ставитися до роботи Національного агентства та «не втягувати державний антикорупційний орган у брудні піар-кампанії».

Деякі ЗМІ із посиланням на слова співробітниці Underdog The UnLawyers  - Ірини Ковальчук, дійсно поширили інформацію про те, що НАЗК начебто розповсюджує замовні матеріали. 

Стверджувалося, що Агентство поширює статті про перевірку декларацій нардепа Андрія Павелка. Йшлося також про звинувачення особисто Олександра Мангула у тому, що він начебто відхрещується від своїх слів та «зливає» відому лише йому інформацію журналістам. 

Джерело зазначає, що Underdog The UnLawyers  вже визнала свою причетність до замовної дискредитації  Павелка та ФФУ. У межах кампанії  це агентство чорного піару зламувало фб-сторінки співробітників ФФУ, пропонувало блогерам та ЗМІ за гроші готувати розслідування, а також неодноразово пікетувало НАЗК.

ІА "Вголос": НОВИНИ