Як повідомляє «112 Україна» з посиланням на ВВС, про це журналістам заявив Ентоні Скарамуччі, якого у п'ятницю призначили на посаду директора з комунікацій.

Спайсер з 2011 року був офіційним представником Національного комітету Республіканської партії. У 2015 році він також зайняв посаду головного спеціаліста з питань стратегії партії.

З початку червня Білий дім замість щоденних брифінгів на камеру став проводити переважно закриті брифінги, причому більшість з них вела заступник Спайсер Сара Сандерс.

Шон Спайсер зайняв посаду прес-секретаря Білого дому 20 січня і отримав скандальну репутацію за час роботи через складні відносини з журналістами.

Фінансист Ентоні Скарамуччі увійшов до штабу Трампа влітку 2016 року, він допомагав залучати кошти на передвиборну кампанію. Після перемоги Трампа Скарамуччі деякий час обіймав посаду радника Трампа із взаємодії з бізнесом.

Нагадаємо, як писав Вголос  прес-секретар Білого дому Шон Спайсер сьогодні вранці, 21 липня 2017 року, заявив, що йде у відставку через розбіжності з президентом США Дональдом Трампом. Спайсер не згоден з призначенням Скарамуччи директором зі зв'язків з громадськістю.

Прес-секретар президента США Дональда Трампа Шон Спайсер, який сьогодні заявив про свою відставку через розбіжності з президентом, залишиться на посаді до кінця серпня цього року.

ІА "Вголос": НОВИНИ