Передає ВВС

У цю суму входять кошти, отримані від продажу останнього альбому Lemonade, а також заробіток від концертного туру Formation. Крім того, 36-річна співачка має власну лінію одягу.

Влітку в сім'ї Бейонсе та її чоловіка, американського репера Джей Зі з'явилося довгоочікуване поповнення: співачка народила близнюків Сера Картера і Румі. У пари також є п'ятирічна донька на ім'я Блю Айві.

У травні цього року Forbes оцінив статки самого Джей Зі (справжнє ім'я - Шон Картер) в 810 мільйонів доларів, поставивши його на друге місце у списку найбагатших реперів 2017 року.

Друге місце в рейтингу Forbes посіла британська співачка Адель, яка заробила в 2017 році 69 мільйонів доларів. Трійку лідерів закриває Тейлор Свіфт з 44 мільйонами доларів.

Свіфт, яка в минулому році посідала перше місце, за прогнозами Forbes, у 2018 році може знову збільшити свій капітал: 27-річна співачка недавно представила новий альбом Reputation і за кілька днів має вирушити у світовий тур на підтримку платівки.

Канадська виконавиця Селін Діон посіла четверту сходинку в списку Forbes. Закриває п'ятірку поп-зірка Дженніфер Лопес.

На шостому місці знаходиться 71-річна американська кантрі-співачка Доллі Партон.

У червні Forbes опублікував свій щорічний рейтинг найбільш оплачуваних зірок шоу-бізнесу. Його очолив американський репер, музичний продюсер Шон Комбс, раніше відомий як P. Diddy.

На другій та третій позиціях у рейтингу - Бейонсе і Джоан Роулінг відповідно, однак жінки становлять лише 16% серед найбільш оплачуваних зірок у світі.

ІА "Вголос": НОВИНИ