За його словами, станеться це, коли Нібіру, ​​відома також як Планета Х, зіткнеться із Землею. Пророцтво, за його твердженням, було засновано на віршах і числових кодах в Біблії, пишуть «Известия».

Прогнозований кінець світу, проте, пройшов, і ніякої великої глобальної катастрофи не сталося. Мід тепер пропонує інше пояснення, чому 23 вересня прийшло і пішло, а світ ще не закінчився. Він стверджує, що кінець світу був відкладений на місяць.

Мід тепер стверджує, що «справжній біль» відбудеться в жовтні, а кінець світу почнеться з 21 жовтня. Він також сказав, що світ фактично не буде знищений. Швидше закінчиться світ, який ми знаємо.

«У вересні нічого не очікується. Можливо, в кінці жовтня ми збираємося увійти в семирічний період скорботи, за яким послідує тисячоліття світу», – сказав Мід.

Мід додав, що в міру наближення Нібіру до Землі можуть відбутися сонячні спалахи і потенційна втрата електричних мереж, які можуть тривати тижнями і навіть довше.

«Це головний ризик, який я бачу зараз, тому що, як я вже говорив у своїй книзі, відразу після початкового ризику сонячного спалаху я бачу Захват істинної Церкви», – зазначив він.

Хоча Мід стверджує, що Нібіру буде відповідати за руйнування Землі, вчені говорять, що цього світу насправді не існує. 

Дослідники виявили докази того, що планета X може існувати глибоко в сонячній системі, проте вчені НАСА говорять, що ще занадто рано підтверджувати її існування.

«Можливість нової планети, безумовно, цікава для мене як планетарного вченого і для всіх нас», – сказав директор NASA з планетарної науки Джим Грін.

«Це, однак, не виявлення або відкриття нової планети. Занадто рано говорити з упевненістю, що існує так звана Планета X. Те, що ми бачимо, – це раннє передбачення, засноване на моделюванні через обмежені спостереження процесу, який може привести до захоплюючого результату», – зазначив Грін.

«Історія почалася з тверджень про те, що Нібіру, ​​ймовірна планета, виявлена ​​шумерами, прямує на Землю. Спочатку ця катастрофа була передбачена в травні 2003 року, але коли нічого не сталося, дата кінця світу була перенесена на грудень 2012 року і була пов'язана із закінченням одного з циклів у стародавньому календарі майя в зимове сонцестояння у 2012 році», – сказали в НАСА.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ