Один із учасників «Дизель Шоу», Олег Іваниця, прийняв рішення покинути гумористичний проект. Він досі не може оговтатися від фатальної ДТП, яка забрала життя Марини Поплавської.

«Мариночка бачила сенс свого життя в тому, щоб радувати глядачів. І це дійсно прекрасний сенс. І Шоу має тривати. І глядачі повинні продовжувати радіти. І так і буде. Але я не можу себе уявити на сцені »Дизель Шоу« без неї. Не хочу. Йду», — повідомив Іваниця в Instagram.

На записаному відео він каже, що досі не може пробачити собі за те, що не попросив Поплавську, котра сиділа спереду, пересісти. А також, що проігнорував відсутність другого водія автобусу при тому, що їхали вони вночі.

«Не бачу себе більше в рамках проекту. Як не намагаюся», — сказав актор.

Раніше Іваниця оприлюднив останнє відео зі загиблою Мариною Поплавською, зняте перед ДТП.

Як уже писав “Вголос”, рано вранці 20 жовтня на 28-му км автотраси Київ-Чоп біля села Мила сталася страшна аварія. Там загинула Марина Поплавська — акторка відомого українського гумористичного проекту “Дизель Шоу”.

Правоохоронці кажуть, що “Неоплан” не впорався з керуванням, унаслідок сталося зіткнення з вантажним автомобілем.

У момент страшної аварії в автобусі перебували 14 пасажирів. Одна жінка (Поплавська) загинула. Її тіло скерували до моргу. Ще четверо пасажирів автобуса отримали травми різного ступеню важкості. Їх доправили до лікарні.

Також актори проект “Дизель шоу” Яна Глущенко й Єгор Крутоголов отримали сильні ушкодження під час страшної аварії на трасі Київ-Чоп. Їх госпіталізували. Загрози для їхнього життя немає.

За цим фактом відкрили карне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення ПДР, що спричинило смерть, карається позбавленням волі на термін від трьох до восьми років із позбавленням права кермувати транспортними засобами на термін до трьох років або без такого). Триває слідство.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ