У списку опинилися кілька українських виконавців, повідомляє styler.rbc.ua з посиланням на Telegram-канал Super.

У голосуванні, в якому взяли участь понад 1,3 млн осіб, переміг Григорій Лепс. До першої трійки також увійшли співачки Ані Лорак і Наргіз. Крім Ані Лорак, серед українських виконавців, які будуть розважати Росію, виявилися Софія Ротару, Світлана Лобода, Alekseev, Макс Барських, «Время и Стекло», Artik & Asti і «Гриби».

Відзначається, що вік половини тих, хто проголосував – молодше 35 років.

Зокрема, в новорічну ніч для росіян в ефірі виступатимуть: Григорій Лепс, Ані Лорак, Наргиз, Поліна Гагаріна, Artik pres. Asti, «Ленінград», Alekseev, «Руки Вверх», Світлана Лобода, Алла Пугачова, Burito, Валерія, Баста, Ірина Аллєгрова, Олена Ваєнга, Юрій Шатунов, Макс Барських, Єгор Крід, Dan Balan, MiyaGi & Ендшпіль, Serebro, Стас Міхайлов, Наталі, Філіп Кіркоров, Софія Ротару, «Время і Стекло», Стас П’єха, IOWA, «Гриби» і Слава.

До речі, названо 10 українських співачок, які в гонитві за російським рублем забули про своє коріння. Ані Лорак і Таїсія Повалій – українські співачки, які порівняно недавно осіли в Росії і вважають за краще проводити час в компанії зірок російського шоу-бізнесу в Москві. Світлана Лобода також рухається в цьому напрямку, судячи з її нещодавнього святкування дня народження в російській столиці. І це незважаючи на те, що РФ веде агресивну політику щодо України, а російські найманці вбивають наших співгромадян на Донбасі. Але, як виявилося, ці три українські поп-виконавиці – лише крапля в морі в порівнянні з тими співунами, які народилися в Україні, прожили в ній (у деяких ще досі є український паспорт), але активно продовжують гастролювати по російських містах і селах, несучи в маси головну теза кремлівської пропагандистської машини про «братські народи». Блогер вирішив нагадати читачам, які саме виконавиці чи то забули, чи то не хочуть згадувати про свою рідну країну заради погоні за довгим рублем. Хочеться відразу ж згадати російську приказку, яка якнайкраще підходить для характеристики таких «хохлушек»: «Гроша не стоит, а глядит рублем».

ІА "Вголос": НОВИНИ