Заарештованому проукраїнському активісту Олегу Приходьку не віддають медикаменти, які йому передали родичі в СІЗО окупованого Сімферополя, де його тримають.

Про це повідомив адвокат Приходька Назім Шейхмамбетов, передає Радіо Свобода.

Він заявив, що сьогодні йому вдалося зустрітися з Приходьком Олегом у СІЗО Сімферополя та додав, що «виглядає він задовільно, скарг на здоров'я у нього немає». Приходька досі тримають у карантинній камері, але в найближчі дні переведуть в загальний блок.

«Продуктову передачу від сім'ї він отримав. Олег Аркадійович має низку захворювань шлунково-кишкового тракту, також по лінії урології, і родичі зробили йому передачу в понеділок – окуляри і медикаменти. Однак ліки, з невідомих мені причин, йому не віддали. Причину будемо з'ясовувати в адміністрації СІЗО і в медслужбі», - додав він.

За його словами, якщо Приходько не отримає свої ліки, захист має намір оскаржити такі дії керівництва СІЗО.

Адвокат розказав, що Приходько подякував усім, хто його підтримує, та запевнив, що далекий від усіх злочинів, які йому інкримінують.

Нагадаємо, 9 жовтня в анексованому Росією українському Криму окупанти викрали українця Олега Приходька.

Наступного дня “Київський районний суд Сімферополя” заарештував проукраїнського активіста Олега Приходька. Російські спецслужби підозрюють його у підготовці теракту в Криму.

ІА "Вголос": НОВИНИ