Не все вирішують гроші та ЗМІ. Вирішують українці, котрі приходять і голосують. І голосують за єдиного кандидата від об’єднаних сил націоналістів Руслана Кошулинського.

Про це у неділю, 24 березня, під час Віча гідності у Львові заявив мер Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Він зазначив, що «Людину впізнаєш у біді» і пригадав ранок 20 лютого 2014 року під час Революції Гідності. Та момент, коли побачиш Руслана Кошулинського, який ніс хлопців, яких розстрілювати на Інститутській.

«Потім на сесії ВРУ ми як один головувати за те, аби відсторонити Януковича. Але скільки треба було зусиль, аби зібрати Верховну Раду. Багато хто тоді втік. Але саме Руслан Кошулинський зібрав ВРУ і вона ухвалила рішення і усунула Януковича від влади», - наголосив Марцінків.

Він також зазначив, що має велику повагу до наших воїнів. «На жаль, Івано-Франківськ вчора втратив ще одного воїна. Молодий хлопець – 19 років – загинув на війні. Тому в мене велика шана до учасників бойових дій, до наших Героїв. А Руслан Кошулинський поруч з іншими хлопцями пішов на війну. І ще й з такої високої посади», - додав мер Івано-Франківська.

«Час настав обирати Президента галичанина», - резюмував Марцінків.

Як писав «Вголос», «За чисті вибори»: у Львові розпочалось масштабне Віче гідності (онлайн).

Під час віча Руслан Кошулинський зазначив, що «Маємо творити свою Україну».

ІА "Вголос": НОВИНИ