Щоб не злякати гроші, перед Новим роком слід дотримуватися певних прикмет.

Вважається, що 1 січня до півдня не можна мити посуд, а себе «помити» монетками – тоді гроші «прилипатимуть» до вас весь рік. 

Відомо, що зустрічати Новий рік слід в новому одязі, от тільки не всі знають, що на ньому обов'язково мають бути кишені, в які потрібно покласти грошову купюру. У наступному році її варто зберегти і ні в якому разі не розмінювати. Обов'язково перевірте, щоб у кишенях не було дірок. Грошовими купюрами також слід прикрасити ялинку, привертаючи таким чином фінансовий успіх. Такі «прикраси» можуть бути різного номіналу, а найбільшу купюру з ялинки можна зберегти як талісман

Напередодні Нового року не слід брати гроші у борг, також не рекомендується позичати комусь валюту. Якщо ж без цього ніяк не обійтися, то не варто брати гроші «з рук у руки», а краще просто покласти їх на стіл або тумбочку.

Якщо в Новий рік випадково розіб'ється ялинкова іграшка, не варто турбуватися, оскільки це віщує отримання несподіваною прибутку.

Опівночі слід затиснути в руці монетку і подумки загадати для себе отримання великої суми грошей. Монетку після цього слід кинути в келих з шампанським, яке треба випити до дна. Потім покладіть монетку в гаманець і носіть з собою як талісман.

ІА "Вголос": НОВИНИ