Усі подробиці свого приїзду, а також про те, навіщо він приїхав співати для терористів, артист розповів у інтерв'ю для видання «Наша ніва».

Зокрема, на питання журналіста, навіщо він поїхав до Донецька, співак сказав, що заради дітей.

«Тому що ми всі люди, по-перше. По-друге, ще два роки тому я в США почав робити концерти для дітей Донбасу. Для-дітей, розумієте! Не для дорослих. Ми ж всі люди, всі люди. В політику я ніколи не лізу, мені цього не треба. Я людина світу. Головне – щоб не було війни», – сказав він.

«Ні, я категорично сказав, що ніяких питань щодо політики, війни, обговорювати не буду. Я ні з ким не зустрічався. Там можуть бути особисті розборки. Заздалегідь про все попередив. Категорично сказав, щоб ніяких питань навіть не виникало. І до мого прохання поставилися з повагою», – заявив співак. Також Кашепаров заявив, що для нього неважливо, що після концертів у «ДНР» його не пустять в Україну.

«Мене це не хвилює, я за людські стосунки. Я десь рік тому востаннє давав концерт в Україні. Це не наша справа. Важливо, щоб люди, ті, що над нами, домовилися між собою», – сказав він.

Цікаво, що білорус, за його словами, війни в Донецьку не побачив.

«Та ніякої війни ми там не побачили», – підсумував він.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ