Як повідомила екс-гімнастка на своїй сторінці в Facebook, вона була неприємно здивована реакцією ЗМІ на її слова. Спортсменка розчарована, що з цього хотіли зробити тільки шоу і сенсацію замість необхідної допомоги.

«За останні кілька тижнів до мене часто зверталися з проханням дати інтерв'ю або прийти на ток-шоу. Як наївно думати, що ЗМІ хочуть знати про почуття людей. Їм потрібен скандал, розвага у вигляді людської трагедії, шоу-гротеск. Тепер я закінчила зі всім цим. Дуже шкода, що я не отримала допомоги від телебачення і преси. Потрібно все робити самостійно», – написала Гуцу.

Українка повідомила, що вирішила розповісти про зґвалтування не за гроші або заради піару, а щоб звільнитися від поганих спогадів і розвантажити себе емоційно.

«У мене було емоційне потрясіння, я поділилася своїм особистим досвідом. Незважаючи на недружні коментарі про те, що я роблю все це за гроші або заради піару... Я мушу розчарувати їх - це не так.

Я зробила це, щоб звільнитися від поганих спогадів, які завдавали мені болю довгі роки. Тепер я вільна і прощаю всіх, хто мені нашкодив. Я готова до нової сторінки свого життя», – додала колишня гімнастка.

Нагадаємо, два тижні тому українська екс-гімнастка Тетяна Гуцу, яка двічі стала чемпіонкою Олімпійських Ігор, звинуватила свого колегу по одному виду спорту з Білорусі Віталія Щербо в згвалтуванні.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ