Адвокат Світлана Цибуліна, яка зламала стіл у відділенні поліції в Києві і заявила, що її сумочка "коштує більше, ніж всі відділення", заявила на своїй сторінці в Facebook, що Україна хвора.

«Я з жахом спостерігаю з Монако, як натовп люто вчепився в руйнування моєї особистості. Так, я була в неосудному стані, під наркозом з алкоголем, але подумайте про інше: Який градус ненависті в українському суспільстві» - написала вона з Монако.

 

Украина больна.Я в ужасе наблюдаю из Монако, как толпа яростно вцепилась в разрушение моей личности. Да, я была в невм...

Опубліковано Светланою Цыбулиною 7 лютого 2016 р.

 

Після того, як під її постом у Facebook почалася жваве обговорення, Цибуліна написала: «Поки ніщеброди перемивають мені кісточки, я насолоджуюся видами прекрасної країни. А що у вас за вікном?».

 

Пока нищеброды перемывают мне косточки, я наслаждаюсь видами прекрасной страны. А что у вас за окном?

Опубліковано Светланою Цыбулиною 7 лютого 2016 р.

Нагадаємо, блондинка, яку днями в Києві поліція затримала за парковку її Range Rover на пішохідному переході, виявилася родичкою (швидше за все - дружиною) прокурора ГПУ.

На відео видно, що після затримання жінка в грубій формі відмовилася надавати поліцейським документи на авто і сплатити штраф. Далі правоохоронці забирають жінку в відділення, де вона розтрощила меблі.

Пізніше прес-секретар Київської міської ради Ірина Шкуро на своїй Facebook-сторінці назвала ім'я порушниці - на відео зафіксовано адвокат Світлана Цибуліна.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ