[media=133923,133924,133925,133926,133927,133928,133929,133930,133931,133932,133933] 

Аварія сталася у понеділок, 20 серпня, близько 20:00, повідомляє «Інформатор».

Автомобіль BMW на високій швидкості рухався в бік моста Патона. Машина на повному ходу влетіла в три припаркованих авто – Hyundai, Peugeot і Ford. На момент ДТП у них нікого не було. У салоні «німця» перебували водій і дві пасажирки.

На місце аварії відразу підійшли люди, здебільшого мешканці найближчого будинку за адресою Дніпровська набережна, 13, які почули звук зіткнення машин. Від удару автомобілі, припарковані на узбіччі викинуло на газон. Уламки транспортних засобів розлетілися на кілька метрів. Більше за всіх постраждав Ford. Як розповів його власник, він перебував на іншій стороні вулиці і самого зіткнення не бачив, але чув. Чоловік відразу перейшов дорогу і побачив свій автомобіль повністю зім'ятим. Відновленню він не підлягає. У інших двох автомобілів розбита задня частина – відлетіли бампери, фари, вилетіли задні вікна. Станіслав, водій Hyundai, поділився, що він перебував в найближчому будинку, а побачивши аварію відразу спустився.

За словами очевидців, молодий хлопець-водій BMW був в алкогольному або наркотичному сп'янінні. Він вийшов з машини і поміняв номера авто. Крім цього, він не визнавав, що перебував за кермом. Також у порушника був пістолет, який він викинув. А інші свідки аварії відзначають, що зброю водій віддав одній з дівчат-пасажирок.

Незабаром на місце прибули 4 екіпажу поліції. Вони стали опитувати очевидців і власників усіх авто. Але свідки ДТП почали наполягати, щоб відразу затримали водія BMW. Поки відбувався конфлікт правоохоронців і очевидців, які просили вжити термінових заходів, винуватець ДТП намагався втекти з місця. Але не байдужі люди швидко зреагували і зловили його. Поліцейські посадили молоду людину в автомобіль і продовжили з'ясовувати подробиці аварії. Винуватець ДТП повинен був пройти тест на Драгер, тому чекали, поки його привезуть. Правоохоронці зазначили, що Драгер один на весь район.

Поки водій BMW перебував у машині поліції, дві пасажирки стояли неподалік.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ