Син Головного Командира УПА Романа Шухевича, народний депутат України 8 скликання Юрій Шухевич зреагував на заяву президента України Володимира Зеленського щодо «бандеризації» України.

Про це Шухевич сказав в ефірі ток-шоу «Говорить ВЕЛИКИЙ Львів» на телеканалі НТА.

«В нього (Зеленського, - ред.) немає жодних духовних цінностей. Це пустушка! Наведу вам приклади. Свою інтронізацію він хотів провести коли? В день пам'яті замучених більшовиками. Тоді, коли люди в Києві йдуть у Биківню, кладуть квіти, моляться за упокій душ тисяч замордованих, він просив у людей пробачення, що Верховна Рада не дала йому в той день провести. А тепер, кілька днів тому...він же мав конфлікт із рабинами через Бабин Яр. Він так само повівся і там. Тому не дивуйтеся, він відповідає так, аби нічого не відповісти», - зазначив Юрій Шухевич.

Нагадаємо, сьогодні під час пресмарафону журналістка телеканалу НТА запитала Зеленського, чи підтримуватиме він «бандеризацію» України, яка розвинулася в останні роки. Президент не дав чіткої відповіді на це, але зазначив, що Степанові Бандері було би соромно, якби знав, що на його честь назвуть стільки вулиць (відповідь Зеленського - у відео).

ІА "Вголос": НОВИНИ