ВО "Свобода"

Фракція Українських націоналістів ВО "Свобода" у Тернопільській обласній раді ініціює скликання позачергової сесії ради та підготувала відповідний проект рішення і звернення з вимогою недопущення підняття ціни на газ для людей і скасування постанови КМУ від 19 жовтня 2018 року № 838.

Ненажерливості олігархів при владі на чолі з Порошенком немає меж. Газовий геноцид, який олігархи влаштовують українцям, — це продовження політики знищення власного народу теперішньою корумпованою владою псевдореформаторів на догоду олігархам та їхнім прислужникам.

Переконанні в тому, що кожен депутат обласної ради, котрий має відповідальність перед своїми виборцями і перед країною, підтримає наше спільне звернення, яке має зупинити грабіжницькі плани чинного уряду з підвищення ціни на газ для населення з 1 листопада 2018 року на 23,5 %, до 8 550 грн за тис. кубометрів.

Враховуючи те, що рішення влади з підвищення ціни, яке дає можливість олігархам збагачуватися ще більше на продажі газу населенню, відкине за межу бідності мільйони українських сімей, фракція Всеукраїнського об’єднання "Свобода" у Тернопільській обласній раді зареєструвала звернення з вимогою скликати позачергову сесію Тернопільської обласної ради і розглянути питання про "Про звернення депутатів Тернопільської обласної ради до Президента України щодо антинародних дій уряду Гройсмана та негайного скасування постанови КМУ про підвищення ціни на природній газ для населення від 19 жовтня 2018 р. № 838".

#ВОСвобода #порошенко #олігархат #гройсман

ІА "Вголос": НОВИНИ