Про це повідомляється у Facebook на сторінці «Команда Костянтина Усова».

Після конфлікту з журналістом у Кривому Розі звільнений охоронець комунального підприємства Юрій Островський намагався втекти до окупованого Криму, але його побили та змусили вибачитися та повернутися.

«Ці небайдужі люди відшукали Юрія Островського, який зранку обміняв велику суму гривень у російські рублі, сів в автомобіль, взяв курс на південь і вже майже досягнув адмінкордону з окупованим Кримом. Але там сценарій почав розвиватися у неочікуваному напрямку. Спочатку Юрій вибачився на камеру перед всіма українцями за свою ганебну поведінку. Потім він досить різко передумав їхати до Криму і вирішив повернутися до Кривого Рогу, аби сумлінно співпрацювати зі слідством та нести відповідальність за сказане і зроблене», - говориться у повідомленні.

У Островського зламані ребра і нога. 

Зазначимо, що 18 липня в Кривому Розі на території комунального підприємства «Швидкісний трамвай» стався напад на фотокореспондента інформаційного порталу «Перший Криворізький» Миколу Чирву, коли той намагався зібрати інформацію про жорстоке поводження з безпритульними собаками на території КП. Журналіста вдарив у обличчя заступник служби охорони КП Островський зі словами «хохли о**єлі» і «я русский бл*ть».

Зазначимо, що за словами місцевого депутата Миколи Колесника Юрій Островський є прихильником Росії і очолює «мілітарне проросійське угруповання «Зубр».

Як раніше повідомляв «Вголос», у Кривому Розі в одному із трамвайних депо комунального підприємства «Швидкісний трамвай» потруїли безпритульних собак та поскидали їх тіла у спеціально вириту яму, а заступник начальника охорони вдарив журналіста по обличчю за те, що той «хохол».

ІА "Вголос": НОВИНИ