Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Коли був живим міський голова Луцька Микола Романюк, місцева влада телефонувала до родин загиблих на Майдані Героїв Небесної Сотні і запрошувала на заходи. А тепер навіть «добрий день» людям не кажуть... Квіти поставили... Ось такі ура-патріоти при владі у місті», – зазначив Роман Мойсей.

За його словами, нині влада Луцька зацікавлена тим, щоб щось «порішати» для своїх людей, а питання свідомості для них – порожнє місце.

«Розумієш, чим для цієї влади, яка прийшла на крові Майдану, експлуатуючи патріотичні гасла, є звичайні українці. Бачите, «ВЛАДУ» чекаємо... Прийшов через 15 хвилин, спізнився. І 15 хвилин тривали заходи з вшанування пам'яті. Ні слова, ні шани батькам за Героя. А потім мовчки пішли. І це люди, які керують містом», – обурився брат Героя.

«Я розумію: їхні слова Василя з могили не підіймуть. Але все ж могли сказати кілька слів підтримки родині і громаді. А тут мовчок. Мовчать, напевне, щоб себе не скомпрометувати. Або бояться реакції людей, перед якими треба звітуватися за зроблене», – додав він.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ