Одна зі студенток Одеського коледжу економіки, права та готельно-туристичного бізнесу, де сталася жахлива пожежа, шокувала заявою.

Вона розповіла сайту «Таймер», що у будівлі не спрацювала пожежна сигналізація, а викладачі не організували евакуацію.

«Ніхто не знав, що пожежа. Студенти просто виходили з груп, бачили, що викладачі йдуть геть, але ніхто не кричав »Рятуйтесь, пожежа!«. На 5-у та 4-у поверсі так, як ніхто не повідомив про пожежу, багато студентів не змогли вийти з аудиторій. Сигналізація не спрацювала», - зазначила дівчина.

Як писав “Вголос”, в Одеському коледжі спалахнула пожежа. Займання виникло на 3-му поверсі Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу близько 10.00.

В мережі з’явилось відео пожежі в Одесі, зроблене з висоти пташиного польоту.

Зазначається, що ймовірною причиною пожежі в Одеському коледжі є стара проводка. Проводку не міняли з 1966 року. Кількість потерпілих у результаті пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу зросла до 25 осіб.

В Одесі на даний момент не встановлено місцезнаходження 15 осіб, які, імовірно, перебували в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу під час пожежі.

Пожежу загасили приблизно о 19:30. Наразі проливаються конструкції та розпочато пошук тіл загиблих.

Також опублікували моторошне відео страшної пожежі в Одесі.

ІА "Вголос": НОВИНИ