Так, Рьопке різко відреагував у Twitter на інформацію видання The Sun, яке повідомило, що ФІФА почала розслідування щодо епізоду з висловлюванням Віди. 

«Просто нагадую: Росія вбила 12 українців з початку Чемпіонату світу. Не проблема для ФІФА, звичайно. Автократичний режим, який вкрав 2 млн українців в 2014 році і досі вбиває і калічить щодня, може приймати Чемпіонат світу з футболу. Але гравець Чемпіонату світу, який говорить «Слава Україні», може бути забанений за це. ФІФА, ви огидні", — написав Рьопке на своїй сторінці в соцмережі.

Нагадаємо, екс-гравці «Динамо» Огнєн Вукоєвич та Домагой Віда, які зараз грають за збірну Хорватії на ЧС-2018, виклали в Instagram відео, на якому кричать «Слава Україні!». Його вони зняли після матчу зі збірною Росією, яку Хорватія перемогла у післяматчевих пенальті. Коли ж їхнім відео зацікавилася ФІФА, спортсмени сказали, що пожартували.

Віда не буде дискваліфікований на півфінальний матч ЧС-2018 проти Англії. Він отримав тільки формальне попередження від ФІФА.

ІА "Вголос": НОВИНИ