Про це повідомляє «Сегодня» з посиланням на видання «Daily Mirror».

За словами Шварц, у закладі бувають найрізноманітніші люди: від безробітних, які живуть на державну допомогу, до суддів. Багато хто приходить з дружинами, які, як правило, чекають в автомобілі, поки чоловік розважається з лялькою. 70 відсотків клієнтів відвідують Bordoll більше одного разу.

Клієнти отримують на вибір одинадцять ляльок з різних зростом, кольором волосся і розміром грудей. Одна з них має синє волосся і зовнішність персонажа аніме. Годинна оренда ляльки обходиться в 80 євро.

За добу ляльку використовують до 12 клієнтів. Шварц стверджує, що найпопулярніша вже вийшла з ладу, і її довелося замінити на нову. Вона замовляє ляльок у виробників з Південно-Східної Азії і заплатила за кожну близько двох тисяч євро.

Користувачі мережі активно обговорюють незвичний заклад:

«Я якось не можу зрозуміти, дружина сидить в машині, а він з лялькою? Він взагалі нормальна людина?», «Да уж, дожилися», «Дівчата, раніше ми скаржилися на геїв, а тепер нові конкурентки», «Фу, збочення», «Я б подивився на цих лялечок», «на себе подивися, дурень», – пишуть люди в коментарях.

ІА "Вголос": НОВИНИ