Члени Фрайбурського товариства (Німеччина) запрезентують львів’янам на День міста благодійний концерт.

Про це Прес-Тайм повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як повідомляє прес-служба, з ініціативи товариства 12-15 вересня до Львова приїдуть учасники міжнародного проекту «Шість міст – шість голосів».

“Захід об’єднує виконавців із міст-побратимів: Львова, Падуї (Італія), Гренади (Іспанія) та Фрайбурга (Німеччина)”, - йдеться у повідомленні.
Запропонований проект збирає виконавців вже протягом кількох років, однак у Львові музиканти гастролюватимуть вперше з нагоди святкування 750-річчя Львова.

“Серед виконавців – авторитетні європейські імена: Луїза Джінніні (сопрано, Італія), Бланка Естер Морено (сопрано, Іспанія), Енріко Паро (баритон, Італія), Клемент Моргенталер (бас-баритон, Німеччина) у супроводі піаніста Бернарда Ренціковскі та Наталя Дацко (сопрано, Украіна)”, - інформує прес-служба міськради.

Безкоштовні концерти відбудуться 13-го вересня у великому залі Львівської державної музичної академії ім. М. Лисенка та 14-го вересня – у Львівському будинку органної та камерної музики.

«Це благодійний концерт і він є подарунком львів’янам до Дня міста Львова від Фрайбурського товариства», – сказав заступник начальника управління культури Львівсьької міської ради Богдан Ховзун.

Прес тайм


ІА "Вголос": НОВИНИ