Учасники колективу виконали пісню в холодній пустелі. Для такого проникливого виконання найкращими декораціями стали сіра земля під ногами, гори за спиною і сонячний захід за горизонтом.

Їхня "Hallelujah" пробирає до мурашок і б'є всі рекорди - всього лише за вісім днів музичний кліп Pentatonix отримав більше 21 500 000 переглядів.

За традицією група Pentatonix випускає щороку диск з різдвяними композиціями. Не став винятком 2016 рік. Незважаючи на те, що до Різдва ще майже два місяці, хлопці вже випустили диск 21 жовтня. До нього увійшли 11 треків, серед яких Hallelujah.

Група Pentatonix заснована в 2011 році в Арлінгтоні, штат Техас. Вона складається з п'яти вокалістів: Скотта Хоінга, Мітча Грассі, Кірстін Малдонадо, Аві Каплана і бітбоксера Кевіна Олушола. Pentatonix не має конкретного музичного напрямку, так як отримує вплив від різних напрямків, таких як поп-музика, дабстеп, електро, реггі, хіп-хоп та інших.

Музиканти виконують як авторські хіти, так і кавер-версії відомих пісень. Після перемоги в одному з музичних шоу колектив уклав контракт з Sony Music і здобув велику популярність. Зараз Pentatonix є найуспішнішою групою а капела в США і за їх межами, які здобули вже дві премії Grammy.

ІА "Вголос": НОВИНИ