Історія з відставкою помічника президента Росії Владислава Суркова, котрий є куратором війни на Донбасі, обростає новими подробицями. У російських ЗМІ стверджують, що його звільнення — це розв'язка «великої історії», але ще не фінал, повідомляє «Оглядач».

Сурков був гарантом усіх російських інвестицій української еліти і активним захисником інвестицій і власності російських компаній в Україні. До речі, і цю функцію Сурков останнім часом втратив. Тобто, давню втечу Суркова з процесу можна зрозуміти. Апарат його давно розформований. Але це не просто "закінчення повноважень.

При цьому політолог Олексій Чеснаков, близький до Суркова, натякнув, що все це нібито обман і провокація і він залишається на своїй посаді.

А журналіст Олексій Венедиктов у своєму Telegram заявив, що про відставку Суркова нічого не знає, проте у своєму розпорядженні має дані про те, що екс-посла РФ в Білорусі Михайла Бабича справді готували до кураторства над терористичними «Луганською народною республікою» та «Донецькою народною республікою».

Раніше «Вголос» повідомляв, що у Мережі були шоковані змарнілим виглядом помічника Путіна.

ІА "Вголос": НОВИНИ