Голлівудського актора Кевіна Спейсі в сексуальних домаганнях звинуватив екс-чоловік норвезької принцеси Марії Луїзи – письменник Арі Бен. Про «загравання» Спейсі він розповів у інтерв'ю P4, – пише УНІАН.

За словами Бена, у 2007 році, на вечірці на честь вручення Нобелівської премії, Спейсі, який був ведучим святкового концерту разом з Умою Турман, сів поруч із ним, щоб поговорити. Пізніше, як стверджує Бен, актор запропонував йому «вийти покурити», водночас під столом стиснув його геніталії. Письменник зізнався, що тоді сильно розгубився і відповів, що, можливо, вийде зі Спейсі пізніше.

Як писав «Вголос», на своїй сторінці у Twitter 58-річний актор заявив, що мав стосунки і з чоловіками, і з жінками. Врешті, вирішив обрати шлях «чоловіка-гея».

Згодом стало відомо, що оскароносний голлівудський актор Кевін Спейсі, який напередодні зізнався у нетрадиційній сексуальній орієнтації, мав важке дитинство. Його та брата Рендалла Фаулера виховав батько-нацист, який був педофілом.

Пізніше Кевіна Спейсі «атакували» представники ЛГБТ-спільноти, бо той нашкодив їхній репутації, зізнавшись у гомосексуальних зв'язках.

Згодом Кіностудія Imperative Entertainment і режисер Рідлі Скотт заявили, що виріжуть Кевіна Спейсі з фільму «Всі гроші світу», який виходить 22 грудня 2017 року. Через те, що актор опинився в центрі секс-скандалу через звинувачення в домаганнях, в картині його замінить Крістофер Пламмер.

Сам актор вирушив до реабілітаційної клініки для лікування сексуальної залежності.

 

«Вголос»
 

ІА "Вголос": НОВИНИ