33-річний португалець – третій футболіст, що добрався до цієї позначки. Більшу кількість ігор мають на своєму рахунку Ікер Касільяс (167) і Хаві (151). Останній вже не грає в Європі, так що в цьому році Роналду напевно посяде в цьому списку друге місце.

«Ювентус» обіграв «Реал» з рахунком 3:1 в Мадриді, але вилетів з Ліги чемпіонів. Гол, забитий з пенальті в компенсований час, виявився для Роналду 120-м в рамках найпрестижнішого клубного турніру. Найближчого переслідувача в суперечці бомбардирів Ліонеля Мессі він випереджає на 20 м'ячів.

Також цікаво, що середня результативність Роналду (120 голів у 150 матчах) і Мессі (100 в 125) після чвертьфіналів зрівнялася. На сьогодні вона становить 0,80 гола за гру. «Барселона» після поразки від «Роми» покинула Лігу чемпіонів в 1/4 фіналу.

Цікаво, що Роналду вперше в кар'єрі в матчі Ліги чемпіонів не зміг забити Джанлуїджі Буффону. Сталося це через те, що легендарного голкіпера «Ювентуса» вилучили з поля за кілька хвилин до виконання 11-метрового удару.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ