Як повідомляє кореспондент Вголосу,  участь у представленні взяли екс-начальник львівської міліції Богдан Щур, перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Черних, голова Львівської ОДА Михайло Костюк, прокурор Львівської області Віталій Ковбасюк, голова ДПС у Львівській області Віталій Пекарчук  (ФОТО).

У своїй промові Олександр Рудяк запевнив, що жодних значних змін  у львівській  міліції проводити  не буде. «Я звик до еволюційного процесів. Революції ні кадрової, ні оперативної, ні якоїсь іншої не буде. Нічого нового в міліції ще ніхто не придумав, тому будемо виконувати покладені на нас зобов’язання і захищати права та свободи громадян», - сказав Рудяк.

Перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Черних розповів, що перш ніж очолити міліцію Полтавщини, Олександр Рудяк працював виключно на оперативних постах у карному розшуку.

Екс-начальник ГУ МВСУ  Львівщини Богдан Щур  у своєму прощальному виступі попросив вибачення у своїх колишніх працівників "жорсткі робочі моменти" та подякував їм за спільну працю. За словами Черниха, Щура сьогодні офіційно представлять на посаді керівника ГУ МВС у Волинській області.

ІА "Вголос": НОВИНИ