Для того, щоб прийдешній 2019 рік був вдалим і незабутнім, при приготуванні святкових страв необхідно врахувати переваги «господині» року — Жовтої Земляної Свині.

Знавці фен-шуй вважають, що на рік Свині обов’язково має бути щедрий і багатий стіл, адже вона любить ситно поїсти. Про це повідомляє ukr.segodnya.

На 2019 рік святкове меню має бути простим, невимушеним і домашнім — таким самим, як і покровителька року. Для того, щоб не розгнівати Жовту Земляну Свиню, треба заздалегідь встановити, які продукти варто виключити з меню.

На Новий рік не рекомендується ставити на святковий стіл страви зі свинини — буженину, сало, холодець, ковбаси, сосиски, паштети, бекон і шинку. Також потрібно уникати і желейних десертів, адже для виробництва желатину використовують свинячі гомілки.

Жовта Земляна Свиня надає перевагу винятково натуральній їжі, тому про напівфабрикати і фаст-фуд краще забути.

Чимало господинь люблять дивувати гостей святковими стравами у вигляді символу прийдешнього року. Однак краще прикрасити стіл іграшковою фігуркою свинки на знак поваги та підготувати окрему мисочку зі зерном, хлібом, або крупою.

ІА "Вголос": НОВИНИ