Вголос сердечно вітає Читачів з Новим роком і бажає, щоб він пройшов під знаком миру і добра, любові та поваги, щоб став роком чистих помислів і добрих справ!

За кілька годин один рух стрілки годинника о 24 годині 31 грудня перенесе нас з одного року в наступний 2009 рік. У минулому році хотілося б залишити негаразди, проблеми, гіркоту нездійснених мрій та споді­вань. Рік, що завершується, збагатив нас новим досвідом, згуртував і дав нам можливість не лише вистояти, а й створити всі умови для подальшого розвитку.

Новий рік – це яскраве, красиве, урочисте і веселе свято із зеленою ялинкою з різнокольоровими прикрасами, із щасливими дитячими обличчями, надіями і радістю кожної родини. Хай надія і віра в себе і свої сили надихає вас на здійснення найзаповітніших ваших мрій. І хай збудеться все задумане, а 2009 рік стане таким, яким ми хочемо його бачити. Зустрічаючи Новий рік, побажаємо один одному Любові та Віри. Віри в себе і в процвітання нашої країни.

Подаруємо найдорожче, найцінніше – любов і тепло наших сердець, увагу і турботу нашим близьким, щоб у Новому році щасливих людей стало більше. Хочу побажати всім вам, щоб Новий рік приніс мир, спокій, справедливість та здоров'я, радість і впев­неність у завтрашньому дні. Успіхів вам і удачі, щастя і благополуччя! З Новим роком, любі друзі!

фото: veronalibrary.org

інфа: tamada.lviv.ua

ІА "Вголос": НОВИНИ