Депутат Львівської обласної ради, член фракції БЮТ Ростислав Новоженець віддав керівнику апарату Львівської ОДА Олександру Ганущину ящик шампанського, який він проспорив йому у вересні.

Про це депутат повідомив «ПресТайму».

«Сьогодні вручено Ганущину ящик «совєтського» шампанського, це зроблено свідомо з наголосом «совєтське», бо це дуже характерно для улюбленого режиму Олійника», - сказав він.

«Але я не відмовляюся від своїх переконань, моє відношення до Олійника не змінилося. Але борги перед Новим роком треба віддавати», - додав Новоженець.

Депутат також порадив Олійнику випити за здоров'я Юлії Тимошенко, бо за словами Новоженця, лише завдяки лідеру БЮТ йому вдалося залишитись на посаді голови ОДА.

«Те що Олійник зберігся на посаді він має завдячувати Тимошенко, якби не прохання Тимошенко, то Олійник вже давно пас би телят», - зазначив Новоженець.

Нагадаємо, що 29 червня Ростислав Новоженець посперечався з Олександром Ганущином на ящик шампанського, що до 1 вересня голова Львівської ОДА Петро Олійник буде звільнений зі своєї посади.

4 вересня депутат попросив керівника апарату ОДА відтермінувати їх спір.

PRESSTIME.COM.UA

ІА "Вголос": НОВИНИ