Пригодницький бойовик «Аквамен», який вийшов у прокат лише два тижні назад, вже встиг побити рекорди по касових зборах.

Про це повідомляє видання The Mashable.

Сума доходу за цей короткий період сягнула 822 мільйонів доларів, що дозволило йому встановити рекорд у всесвіті DC Comics.

2017-го таку ж суму зібрав кінофільм «Диво-жінка», який також ґрунтується на історії персонажа DC Comics. Дохід вказаної кінокартини становив 821,8 мільйона доларів. До слова, кінострічка «Диво-жінка» була на другому місці після феєричного фільму «Бетмен проти Супермена», який зібрав 873 мільйонів доларів. Тепер «Аквамен» посів друге місце у рейтингу найприбутковіших фільмів DC Comics.

Сюжет стрічки розповідає, як головний герой Артур Каррі, котрий народився в сім'ї наглядача маяка, відчуває, що відрізняється від однолітків. Помираючи, його мати Атланна підтвердила його підозри, відкривши таємницю. Насправді вона — королева Атлантиди, яку вже давно вигнали на суходіл. Тому її синові Артуру судилось стати правителем семи морів. Ошелешений хлопець ще не розуміє, що на нього чекає. Він здобуває освіту в звичайній школі та паралельно розвиває свої надздібності — величезну силу й уміння розмовляти з рибами. Згодом Артур зустрічає дівчину Меру, з якою вирушить на пошуки легендарного тризубу.

ІА "Вголос": НОВИНИ