150 тисяч українців підтримали цього разу доброчинний проєкт “Звичайне диво”, який уже четвертий рік поспіль проводять в Україні ПриватБанк та Mastercard.

Така ініціатива благодійного фонду банку «Допомагати просто» та Mastercard стала всеукраїнською новорічною традицією.

Для дітей в усіх обласних дитячих лікарнях, що змушені були через стан здоров’я і медичний догляд залишитися у новорічну ніч на лікарняних ліжках та у палатах, потрапити у реальну новорічну казку 1 січня було і несподівано, і зачаровано приємно.

Для таких діток перший новорічний ранок 2021 року у Львівській обласній дитячій спеціалізованій клінічній лікарні «Охматдит» розпочався із чарівних подарунків. Принесли їх аніматори від Приватбанку. І хоча доброчинний проект спрямований насамперед на закупівлю медичного обладнання, але отримати особисто подарунок кожній дитині було приємно і зворушливо особливо у перший день нового року.

До речі, щороку у львівській обласній дитячій клінічній лікарні лікується до 15 тисяч дітей із Львівщини та інших областей України. Вік пацієнтів - від немовляток до підлітків і до кожного треба індивідуальний підхід у побуті та у лікуванні.

«Такі надзвичайні проєкти є найкращим втіленням сучасного запиту суспільства та тренду на активну системну благодійність. Завдяки зручній можливості зробити посильний внесок в велике добре діло до проєкту приєдналася рекордна кількість українців, - повідомила керівник благодійних проєктів ПриватБанку Ганна Павлова. - Саме завдяки їм більш ніж 3 тисячі дітей, які зустріли зустріли 2021-й у лікарнях, провели ранок разом з помічниками Санти та казковими героями, подарунками та розвагами. А медики отримали таке необхідне обладнання для лікування малечі».

Цього разу українці разом із Приватбанком та MasterCard зібрали на подарунки дітям та необхідне для дитячих лікарень обладнання понад 10 млн грн. Умови участі в проєкті дуже прості: потрібно було лише зареєструватись на спеціальному сайті акції з 1 листопада до 31 грудня, а після цього з кожної оплати, що здійснювалась за допомогою картки ПриватБанку, 1 гривня йшла на благодійність і до неї ще по 1 гривні додали ПриватБанк та Mastercard.

А усім маленьким пацієнтам дитячих лікарень бажаємо здоров’я !

ІА "Вголос": НОВИНИ