Раніше коуч протягом трьох сезонів працював у «Бразі», інформує офіційний сайт донецького «Шахтаря».

«Я дуже радий, що приєднався до «Шахтаря», і перші враження – позитивні. Це компетентний клуб, який прекрасно знають на міжнародній арені, тому для мене велика честь працювати тут. У команді зібрані професіонали, все організовано на найвищому рівні, створені чудові умови», – сказав він.

«Я щасливий, що можу перебувати тут, у «Шахтарі», і знову стати частиною цієї тренерської команди. Ми не тільки були колегами з Паулу Фонсекою у «Бразі», а й дружили, так що я уважно стежив за успіхами його штабу», – додав Роману.

За його словами, йому дуже подобається той футбол, який показують «гірники». «У мої обов'язки входить усе, що пов'язано з моніторингом фізичного розвитку футболістів. Ми будемо займатися фітнесом, і краще зрозуміємо їхній стан, зможемо коригувати навантаження для кожного індивідуально», – зауважив він.

«І, звичайно ж, на мені будуть силові тренування та деякі аналітичні моменти, де потрібно прорахувати, що ми хочемо бачити від хлопців на полі і на які показники вони повинні для цього вийти», – підсумував Роману.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ